Charly PR trekt Mark Van Tol aan als managing director

Van Tol is afkomstig van Ogilvy, waar hij 'PR lead' was.

Mark van Tol

Charly PR heeft Mark Van Tol aangetrokken als nieuwe managing director. Van Tol gaat het Nederlandse team in Bunnik, Utrecht leiden en daarbij ‘een belangrijke sparringsrol’ op zich nemen bij huidige key-accounts en het aantrekken van nieuwe klanten, zowel in Nederland als de Benelux. 

Rijke internationale achtergrond

‘We waren al een tijd op zoek naar een managing director voor ons kantoor in Nederland, ook omdat we voor zo’n belangrijke rol heel zorgvuldig te werk wilden gaan’, vertelt Karolien Hessels. Zij nam als managing director ‘Benelux’ het voorbije jaar naast de leiding van het Belgische kantoor ook dat van het Nederlandse op zich. 

Hessels: ‘Mark zijn rijke internationale professionele achtergrond en uitgebreide expertise trok onze aandacht, en vervolgens bleek hij tijdens gesprekken met een aantal sleutelmensen in onze organisatie de ideale match.’  

Ze noemt het feit dat Van Tol niet alleen thuis is in consumer-PR en corporate communicatie, maar ook in crisiscommunicatie – een belangrijke pijler in de dienstverlening– ‘een enorme troef’.

'Indrukwekkende reputatie'

Van Tol studeerde af aan de universiteiten van Ottawa (Canada) en Sydney (Australië). Nadien werkte hij zowel aan klant- (bij kinderwagenmerk Bugaboo in Nederland en Shanghai en Ford Canada) als aan bureauzijde (in Canada National Public Relations en in Nederland als account director bij Edelman en als PR lead bij Ogilvy). Nu kiest hij voor  Charly PR. 

‘Je krijgt niet elke dag de kans om aan het roer te staan van één van de iconische Nederlandse PR-bureaus’, zegt de nieuwe managing director. ‘Charly PR heeft al 30 jaar een indrukwekkende reputatie als een volledig geïntegreerd Benelux-agency.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie