Premium

Communicatie Hema ‘onthoofd’, Arnold Drijver en Nathalie Krüger weg

Twee sleutelfiguren op Communicatie vertrekken een jaar na de overname van Marcel Boekhoorn.

Arnold Drijver tijdens de persconferentie van Hema waarin de overname bekend werd gemaakt.

Hoofd corporate communicatie Arnold Drijver vertrekt bij Hema. Dat heeft topman Tjeerd Jegen vandaag intern bekendgemaakt bij de winkelketen. Drijver heeft een nieuwe functie, die in overleg met zijn nieuwe werkgever later wordt bekendgemaakt.

Hema is met het vertrek van Drijver in korte tijd twee sleutelfiguren op communicatie kwijtgeraakt, een jaar na de overname van Marcel Boekhoorn. Ook manager corporate  communicatie Nathalie Krüger besloot haar loopbaan buiten Hema voort te zetten. Zij vertrok in september na een dienstverband van vijf jaar.

Ceo-wissel en overname

Arnold Drijver werkte even lang voor Hema. Hij leidde het communicatieteam in een roerige tijd met een ceo-wissel en overname door het Ramphastos van Marcel Boekhoorn in oktober vorig jaar. Met deze case haalde Drijver de finale van de verkiezing Communicatieman/vrouw 2019, die gewonnen werd door Annette Reijersen van Buuren van het CPNB.

Drijver stopt op 30 oktober, zijn functie wordt op interim-basis vervuld door Annette Bax totdat er een nieuw hoofd corporate communicatie is gevonden. Bax werkte eerder als interim voor onder meer Aegon, ABN Amro, de NVM en KNVB.

Advertentie
advertisement
premium

Word lid voor € 1,-

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan en betaal € 1,- voor de 1e maand.

Ja, ik wil lid worden

Plaats als eerste een reactie

Advertentie