Dit zijn de 6 kandidaten voor de verkiezing Communicatieman/vrouw 2019

Selectiecommissie maakt de shortlist voor de verkiezing bekend.

De verkiezing 2 jaar terug, Wim van der Weegen, nu voorzitter van de selectiecommissie, won

De shortlist met zes kandidaten voor Verkiezing Communicatieman/vrouw van 2019 is bekend. Dit zijn ze:

- Arnold Drijver - HEMA

- Adriane van Duivendijk - Reinaerde

- Marc Lamers - Wageningen Universiteit & Research (WUR)

- Esther Oosterom - Aegon

- Bart Scholten - Gemeente Zaanstand

- Annette Reijersen van Buuren - Stichting CPNB

De selectiecommissie van Logeion heeft alle kandidaten beoordeeld op vier criteria: inspirerend, innovatief, impact en individuele bijdrage.

Wim van der Weegen, voorzitter van de selectiecommissie, zegt verrast te zijn  door de mooie en soms verrassende cases die zijn ingestuurd. 'Wederom kan de beroepsgroep voorbeelden laten zien van inspirerende vakgenoten, die met hun visie en inzet het verschil weten te maken voor de organisatie waarvoor zij werken.'

Selectie van de kandidaten

Aan de hand van de beoordeling van de selectiecommissie, op basis van de voordracht en een gesprek met de kandidaat, heeft de commissie een adviesrapport voor de jury opgesteld. De jury nodigt op basis van dit advies de selectie uit voor een interview en kiest vervolgens drie finalisten. Deze worden eind mei bekendgemaakt.

De finalisten strijden tijdens C-day19, op 20 juni 2019, voor de titel. Het publiek mag meestemmen over wie de winnaar wordt van de verkiezingen.

2018, Rudolph Strickwold van Hulphond Nederland

Vorig jaar sleepte Rudolph Strickwold, directeur Marketing en Commercie van Hulphond Nederland, de titel Communicatieman van 2018 binnen.

Isabel Boerdam, eigenaar van de blog: 'De Hippe Vegetariër' en Green Food Lab, won de titel CommunicatieTalent van 2018. De shortlist voor CommunicatieTalent van 2019 wordt begin mei bekend gemaakt.

Selectiecommissie en jury

De selectiecommissie bestaat uit: Wim van der Weegen (voorzitter), Monique van Vliet, Paulien Trommelen, Frank van Noort, Debbie Barendregt en Roland Kroes. En de jury bestaat uit: Noud Bex (voorzitter), Cathelijne Janssen, Ella Broos, Jasper Mulder, Arjen Boukema en Christian Burgers.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie