Donateursreizen in trek bij goede doelen

Donateurs van goede doelen, worden ambassadeurs door hen gesponsorde projecten te laten ervaren. Dat is de overtuiging van de Stichting Meerdanreizen.nl, die in opdracht van verschillende hulporganisaties reizen organiseert naar projecten van die organisaties in andere landen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Een vakantie met meerwaarde, zo noemt de christelijke organisatie zijn aanbod. Het gaat in veel gevallen om trips naar heftige bestemmingen. 'Wie zelf in een vluchtelingenkamp in Thailand of in een weeshuis in Oekraïne is geweest, zal anders in het leven staan. De nood in de wereld komt ineens dichtbij en zal blijvende indrukken achterlaten', aldus de Stichting.

De Stichting is een half jaar geleden opgericht door Henk Willem van Dorp, directeur van een installatiebureau en zelf donateur van projecten in Oeganda. Meerdanreizen.nl werkt samen met bestaande reisorganisaties om voor goede doelen een professioneel reisaanbod samen te kunnen stellen. De goededoelenorganisaties reageren er enthousiast op. Hun wens om projecten dichter bij donateurs te brengen en daarmee ambassadeurs te kweken, heeft geleid tot een volle reisagenda voor de nieuwe stichting.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie