Edgar Kuipers verruilt Natwerk voor Ziggo Sport

Kuipers was head of account & growth bij Natwerk en start bij Ziggo Sport als head of marketing & partnerships.

Edgar Kuipers
Afbeelding: Ziggo

Edgar Kuipers stapt na bijna drie jaar bij creatief bureau Natwerk over naar Ziggo Sport. Daar start hij als head of marketing & partnerships en wil hij bijdragen aan verdere groei van Ziggo Sport, de gratis sportzender voor Ziggo-tv-abonnees. 

Bij Natwerk was Kuipers head of account & growth. Daarvoor werkte hij onder meer als business director bij Havas Lemz, het bureau dat in die tijd campagnes maakte voor organisaties als PSV, de Rijksoverheid en het Oranje Fonds. 

Advertentie
advertisement

Ziggo Sport bekender maken bij sportliefhebbers

Ziggo Sport zendt allerlei sporten uit, waaronder voetbal, racing, tennis en golf. Ook heeft de sportzender eigen programma's zoals Ziggo Sport Voetbal Café. Kuipers is aangetrokken om de bekendheid van de sportzender te vergroten en de zender te helpen groeien. Ziggo Sport-directeur Marcel Beerthuizen, zelf net een jaar werkzaam bij Ziggo Sport, reageert: 'We gaan ons met Ziggo Sport nog meer focussen op de breedte van ons aanbod, gecombineerd met de beste commentatoren, experts en analisten van Nederland. We zijn blij dat we Edgar aan boord hebben om ons merk nog beter bekend te maken bij de sportliefhebbers.'

Kuipers zet graag zijn schouders onder die uitdaging. Hij laat weten: 'Ik heb heel veel zin om in deze rol op het snijvlak van marketing, communicatie, sport, media en sponsoring mijn ervaring met merken in te zetten. Sport kan ongeëvenaarde beleving toevoegen en ik ben blij dat ik nu ‘in the middle of it’ zit. Ik ga samen met een gepassioneerd team werken aan de verdere groei van het merk Ziggo Sport. We gaan het brede aanbod van de zender meer in de etalage zetten om Ziggo Sport nog meer een unieke en onmisbare zender voor de Nederlandse sportliefhebber te laten worden.'

Samenwerken

In januari dit jaar startte Ziggo Sport een samenwerking met het satirisch medium De Speld. In het maandagavondprogramma Rondo heeft De Speld een afsluitend video-item, wat het tv-debuut markeert van het platform. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie