Ellie Lust en de kortzichtige keuze van de opperbromsnorren

Overdenkingen bij het kaltstellen van een woordvoerder en multitalent.

Ellie Lust
ANP, Kippa

Een stelletje stakende bekeurende flitsende bromsnorren waren het bij de politie. Totdat Ellie kwam.

Ellie liet zien dat de politie ruimdenkend is door onder meer haar presentatiewerk van de Canal Parade tijdens Gaypride. Ellie ging voor een televisieprogramma op patrouille van Kenia tot Columbia tot San Francisco om daar het fantastische werk te laten zien van haar collega’s van de politie. Ellie deed mee In Wie is de Mol dat een miljoenen publiek trok.

Ook heeft Ellie een hele schare volgers op Instagram waar ze te zien is met sterren als Remon Bonjasky, Floortje Dessing, Beau van Erven Dorens, Victor Mids, Jan Versteeg en Ivo Niehe. Opeens was de Hermandad geliefd. Al die mensen wilde graag gezien worden met Ellie Lust. Op Ivo na natuurlijk, die vond dat Ellie blij mocht zijn om even in de schaduw van zijn belachelijk grote succes te staan.

Ook is Ellie in te huren als dagvoorzitter, presentator of communicatietrainer. Ellie is een multitalent. Ellie is een merk dat de bij de politie belangrijke waarden als professioneel en bevlogen combineert met humor. Ze bereikt en betrekt mensen. Een beetje van de politie en een beetje van Ellie. Branded content tot the max.

Maar helaas hebben de opperbromsnorren nu bedacht dat Ellie moest kiezen tussen haar woordvoerderswerk voor de politie en haar televisiewerk en wat daar allemaal nog meer om heen zit. En dat is jammer. Want Ellie was klaar voor nog veel meer. Chantal zou blijven slapen bij Ellie, Ellie in de Slimste Mens, Ik Hou van Ellie, Holland got Ellie en nog veel meer.

Populariteit gecombineerd met een miljoenenbereik. Dat was Ellie. Er zijn veel bedrijven die miljoenen en miljoenen euro’s over hebben voor een dergelijk boegbeeld. Red Bull gaat naar verluidt Max Verstappen 35 miljoen per jaar betalen. Kledingmerk Uniqlo betaalt Federer 300 miljoen over tien jaar. En de politie hoefde Ellie alleen maar volgens haar CAO uit te betalen. Waarschijnlijk een iets meer dan modaal salaris.

Goedkoper kan je niet aan een goede uitstraling van de politie werken. Hartstocht stond in dit geval wel gelijk aan Lust. Maar die pet past ons toch niet allemaal. Je zou de politieleiding er eigenlijk voor op de bon moeten slingeren.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Ron Meijer
Helemaal waar, heel dom van de managers, what's new.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Eric De Boer
Spijker op zijn kop
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie