Premium

Eunice Koekkoek naar Jumbo, Rens Plandsoen schuift door en ander loopbaannieuws

Overlopers, opklimmers, afzwaaiers en binnenkomers. Het carrièrenieuws uit bureaus, media, communicatie, marketing en de digitale wereld.

V.l.n.r., boven: Robbert Maruanaija, Saskia Rietvelt en rechts Eunice Koekkoek. Onder: Josine Verbeek, Elleke Evers en Wout Dekker, Rens Plandsoen

Een creatief als toezichthouder en een algemeen directeur van een groot communicatiebureau die ruim baan maakt. Maar we beginnen met een overstap van een fastfoodketen via een bank naar een supermarkt.  

Oud-McDonald’s-Woordvoerder Eunice Koekkoek nu bij Jumbo aan de slag

Eunice Koekkoek is aangetreden als senior woordvoerder bij Jumbo Supermarkten. Ze is afkomstig van ABN Amro Bank waar ze één jaar werkte als senior persvoorlichter. Daarvoor werkte Koekkoek lange tijd voor McDonald’s Nederland, in totaal 12,5 jaar. Haar laatste functie bij de fastfoodketen was die van head of corporate communications en woordvoerder.

Rens Plandsoen schuift door bij Schoeller Allibert

Rens Plandsoen is bij Schoeller Allibert ‘een nieuwe reis’ begonnen als zogenoemde global business development director. Ze ging een jaar geleden aan de slag als commercial transformation manager bij de producent en leverancier van herbruikbare plastic verpakkingen voor de zakelijke markt. Plandsoen werkte lang in de digitale-marketing en -reclamewereld, en was onder meer oprichter van de bureaus Bone en RLVNT.

Elleke Evers en Wout Dekker
Elleke Evers en Wout Dekker
Josine Verbeek
Josine Verbeek

Josine Verbeek nieuwe managing director van D&B Eventmarketing

Josine Verbeek is de nieuwe managing director van D&B Eventmarketing. Verbeek begon 18 jaar geleden als junior eventmanager bij D&B en klom op tot operationeel directeur en nu dus managing director. Samen met creatief directeur Jorryt van der Haar en commercieel directeur Ilka Timofei runt ze de dagelijkse operatie van bij het eventmarketingbureau in Hilversum.

Elleke Evers volgt Wout Dekker op bij Future Communication

Wout Dekker (65) stopt per 1 juli aanstaande als algemeen directeur van Future Communication. Elleke Evers (49), die al zo’n tien  jaar werkt bij Future Communication, volgt hem per 1 april op en start als directeur. Van april tot juli trekken zij gezamenlijk op. Dekker blijft daarna parttime verbonden aan het bureau als directeur Advies en strategisch bestuurs- en communicatieadviseur.

Saskia Rietvelt wordt hoofd Communicatie gemeente Delft

Saskia Rietvelt start per 1 juni als hoofd Communicatie bij gemeente Delft. Ze verlaat daarmee Rotterdam de stad waar ze meer dan 20 jaar werkte. Haar laatste functie daar was Teammanager communicatie Maatschappelijke Ontwikkeling en Werk en Inkomen.

Robbert Maruanaija toezichthouder bij Amsterdam Museum

De raad van toezicht van het Amsterdam Museum heeft Robbert Maruanaija aangesteld als toezichthouder. Hij heeft met zijn ervaring, leeftijd, netwerk, visie en bi-culturele achtergrond grote waarde voor de samenstelling van de raad van toezicht, stelt Amsterdam Museum. Robbert Maruanaija heeft een achtergrond in de reclamewereld. Hij was onder meer creative director bij Boomerang en bij Granny.

Naast Maruanaija strad Patricia de Weichs de Wenne toe tot de raad van toezicht. Zij is actief als interim manager, organisatieadviseur, coach en vertrouwenspersoon, vanuit haar eigen bureau De Weichs Advies.

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie