Helene van Santen hoofdredacteur Margriet

Ze was eerder hoofdredacteur van Kek Mama.

Helene van Santen begint half mei als de nieuwe hoofdredacteur van Margriet (DPG Media). Zij volgt daarmee Leontine van den Bos op die vorige maand haar vertrek aankondigde.

Van Santen is op dit moment hoofdredacteur van Kek Mama en was daarvoor actief als redactiemanager Libelle.nl en Libelle TV.

Helene van Santen: 'Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan bij Margriet, een iconisch magazinemerk dat iedereen in Nederland kent. Ik vind het een eer om in de voetsporen te treden van alle geweldige hoofdredacteuren die Margriet heeft gehad, maar één vrouw in het bijzonder: Hanny van den Horst, die in 1972 geschiedenis schreef als eerste vrouwelijke hoofdredacteur in Nederland.'

Joyce Nieuwenhuijs, directeur Magazines zegt dat Van Santen 'naast haar digitale en journalistieke kracht, een tomeloze energie, gedrevenheid en passie heeft: de ingrediënten voor een succesvolle hoofdredacteur'. Van Santen moet samen met het team de reeds ingeslagen digitale weg verder bewandelen en de positie van Margriet op de 60+ markt verder verstevigen.

Op dit moment wordt gekeken hoe haar opvolging bij Kek Mama wordt ingevuld.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie