Jacco van der Tak volgt Bartho Boer op bij NS als directeur Communicatie & Corporate Affairs

Iris Reshef schuift door en wordt directeur Communicatie bij Spoorwegen.

Jacco van der Tak en Iris Reshef

De NS heeft de vrijgekomen posities door het komende vertrek van Bartho Boer naar KPN intern ingevuld. Jacco van der Tak wordt de nieuwe directeur Communicatie & Corporate Affairs, terwijl Iris Reshef doorschuift naar de positie van directeur-Communicatie. Zij legt in die rol verantwoording af aan Van der Tak.

Jacco van der Tak werkt ruim drie jaar voor de Nederlandse Spoorwegen, aanvankelijk als directeur stakeholder- en concessiemanagement, later kwam daar corporate affairs bij.

Van der Tak blijft in zijn nieuwe functie de regiodirecties, stakeholdermanagement, public affairs en concessiemanagement rechtstreeks aansturen.

Politiek actief

Van der Tak werkte voor zijn komst naar de NS voor Havenbedrijf Rotterdam als manager external affairs. Hij is naast zijn professionele loopbaan politiek actief. Voor het CDA is hij voorzitter van de Provinciale afdeling Utrecht en daarnaast is hij landelijk bestuurslid van de partij.

Iris Reshef schuift door het vertrek van Boer door naar de positie van directeur-Communicatie. Reshef was sinds 1 september 2016 manager van de afdeling-Mediarelaties.

Amsterdamse achtergrond

In haar nieuwe functie stuurt ze het managementteam van Communicatie aan. Daaronder vallen mediarelaties, merk & sponsoring, communicatieadvies en content.

Reshef werkte eerder – net zoals Bartho Boer overigens – voor de gemeente Amsterdam. Ze was bestuursvoorlichter van de burgemeesters Job Cohen en Eberhard van der Laan.

Advertentie
advertisement
De oude en nieuwe functieverdeling communicatie
De oude en nieuwe functieverdeling communicatie

Plaats als eerste een reactie

Advertentie