Jurian van der Hoeven (28) partner bij Dawn

Strateeg Van der Hoeven voegt zich als partner bij oprichter David Snellenberg en ceo Inge Ligthart.

De afgelopen vijf jaar werkte Jurian van der Hoeven al als strateeg voor onder andere Triodos Bank, Greenpeace en Maandag. Daarvoor werkte hij bij internationaal muziekplatform 22tracks en studeerde hij onder andere Arabisch. In 2020 werd hij uitgeroepen tot Jonge Haan door de leden van het GVR.

Ceo Inge Ligthart: ‘Jurian vertegenwoordigt letterlijk en figuurlijk de stem van de nieuwe generatie aan tafel. Dat zorgt voor nieuw en diverser talent, nieuwe ideeën en nieuwe energie in het bureau, dat merken we nu al.’

Van der Hoeven houdt zich binnen Dawn vooral bezig met de pijlers 'Culture' en 'Strategy'. ‘Ik ben ervan overtuigd dat we met creativiteit verandering kunnen versnellen. Door die aanstekelijk te maken en er miljoenen mensen bij te betrekken. Merken gaan daarin een steeds grotere rol spelen. ’

Dawn is in 2008 mede-opgericht door David Snellenberg. In 2017 werd het bureau uitgeroepen tot Bureau van het Jaar en het was in 2019 het eerste reclamebureau in Nederland dat zich gecertificeerd B Corp mag noemen.

Dawn is niet het enige zelfstandige bureau dat zich bezighoudt met zijn toekomstbestendigheid; recent werd bijvoorbeeld bekend dat een nieuwe generatie het roer over heeft genomen bij N=5.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie