Justin Blyth wordt nieuwe global head of creative bij Ambassadors

Blyth heeft eerder voor de bureau’s Anomaly, Wieden + Kennedy en Woodwork gewerkt.

Justin Blyth nieuwe global head of creative Ambassadors

Creatief productiehuis Ambassadors verwelkomt Justin Blyth als nieuwe head of creative van de studio’s in Amsterdam en New York. Blyth moet Ambassador’s multidisciplinaire team van creatieven en designers gaan leiden bij het creëren van ‘toonaangevend en verhalend werk’.

Blyth komt oorspronkelijk uit Los Angeles en woont en werkt al meer dan tien jaar in Amsterdam als creatief directeur en motion graphics designer. Zijn eerdere werkervaring deed hij op bij bureau’s, merken en studio’s als Anomaly, Wieden + Kennedy, Woodwork en als freelancer bij Ambassadors.

'Extra inzicht'

Halbo van der Klaauw, medeoprichter van Ambassadors: ‘We zijn verheugd met de komst van Blyth naar Ambassadors. Met zijn internationale blik en bureau-ervaring kan hij ons extra inzicht bieden in de creatieve productieproblemen waar onze partners op stuiten.’

Blyth voegt daar aan toe: ‘De aandacht van Ambassadors voor details in hun vakwerk heeft mij altijd aangetrokken, maar wat het bureau echt bijzonder maakt zijn de mensen. Ik kijk er naar uit te gaan samenwerken met zo’n leuke en getalenteerde groep. Voor mij is dat de sleutel tot een omgeving waar we de grens van creativiteit echt kunnen verleggen.’

'Werken op afstand'

Blyth zal nauw gaan samenwerken met hoofd productie Daphne Litjens, Halbo van der Klaauw en hoofd VFX Will Jeffers. Zij hebben de opdracht een mix te blijven bieden van werken op afstand en werk vanuit de studio onder de geldende covid-richtlijnen.

Lees ook: Creative director Vincent Lammers vertrekt bij Ambassadors

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie