Premium

Laura van Gestel volgt Louise Meijer bij VodafoneZiggo op

Laura van Gestel wordt Directeur Brand Communicatie en Media & CSR. Louise Meijer gaat naar Exact.

Louise Meijer en Laura van Gestel

Vanaf 1 oktober is Laura van Gestel aangesteld als Directeur Brand Communicatie en Media & CSR. De afgelopen 2 jaar was verantwoordelijk voor alle campagnes en sponsoractivaties voor het Vodafone en Ziggo merk.

Zij volgt hiermee Louise Meijer op die haar carrière voortzet bij Exact waar zij de rol van CMO gaat vervullen. 'In de afgelopen 3,5 jaar heeft Louise met haar team verschillende successen behaald; naast het neerzetten van mooie brandcampagnes en sponsoractivaties heeft zij uitstekende voorgang geboekt op het insourcen van media, het opzetten van een interne studio en een efficiënt productie proces, alsmede het implementeren van onze CSR (Corporate Social Responsibility) strategie, een belangrijk speerpunt van ons bedrijf', aldus de provider.

Van Gestel werkt sinds 2008 voor, destijds, Vodafone. Daarvoor werkte ze negen jaar voor Holland Casino. Meijer werkte eerder onder andere voor ING, Achmea en Interpolis.

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie