Premium

Lot Keijzer aanvaardt positie bij EY in San Diego

Keijzer verruilt haar aanstelling bij IBM in New York voor een leiderschapsrol aan de Westkust van de States.

Lot Keijzer

Lot Keijzer start per 1 augustus aanstaande als partner bij EY Consulting in San Diego. Daarmee neemt ze na zo’n zeven jaar afscheid van IBM en IBM iX. Sinds september 2019 verhuisde ze voor IBM naar New York. Eerst als executive partner bij IBM Consulting – Consumer Products & Retail en sinds april ’21 als Strategic Growth & Digital Transformation & Large deal leader. In haar eerste vier IBM-jaren opereerde ze vanuit Amsterdam.

Keijzer neemt de eerste 18 maanden bij EY de verantwoordelijkheid voor consumer goods in de regio Westkust op zich. ‘Daarna’, zegt ze, ‘zal ik een bredere leiderschapsrol op me gaan nemen.’

Advertentie
advertisement

Ander niveau

In een reactie aan Adformatie licht Keijzer toe waarom ze deze stap heeft genomen. ‘Destijds heb ik voor IBM gekozen om beter te begrijpen waar de uitdagingen liggen voor bedrijven in het veranderen en versnellen. Vooral om het IT- en tech-domein beter leren kennen, zodat ik met de ervaring die ik al had aan de zakelijke kant een betere adviseur en begeleider kan zijn van grote verander- en innovatietrajecten. Na 7 jaar IBM kan ik dit bij EY versneld verder ontwikkelen en daarnaast een bredere business bouwen en leiden onder het EY-motto ‘Building a better working World’.

De kans dat Keijzer terugkeert in een Nederlandse positie lijkt klein. ‘De kansen, grootte van markt, deals, impact en verdiensten liggen hier op zo’n ander niveau, dat zie ik niet zo snel gebeuren.’

premium

Word lid voor € 1,-

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan en betaal € 1,- voor de 1e maand.

Ja, ik wil lid worden

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie