Lucas Stassen naar MSL, Bex* haalt Dennis Doodeman binnen

Ervaren adviseurs keren terug naar de bureauzijde. Stassen was zelfstandig, Doodeman werkte bij ict-bedrijf BT.

Lucas Stassen
MSL

Lucas Stassen is als account director in dienst getreden bij strategisch communicatiebureau MSL Nederland. Stassen werkte hiervoor jarenlang als zelfstandig adviseur. Daarvoor was hij als senior associate al verbonden aan het bureau. In zijn nieuwe rol gaat klanten adviseren en ‘actief bijdragen aan de verdere groei van het bureau’.

In de afgelopen tien jaar heeft Stassen – als interim woordvoerder of communicatiemanager - diverse langlopende opdrachten gedaan voor uiteenlopende organisaties waaronder Capgemini, Albert Heijn, Arkin, Stedin, NS, ProRail, Connexxion en Univé. Daarvoor runde hij een eigen communicatieadviesbureau.

Doodeman terug naar bureauwereld

Ook Bex*communicatie heeft het team versterkt met senior communicatieadviseur Dennis Doodeman.
Doodeman is afkomstig van telecom- en ICT-dienstverlener BT, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor corporate PR, mediarelaties en interne communicatie. Hij was op het gebied van reputatiemanagement actief binnen brancheorganisatie Nederland ICT.

Vóór zijn tijd bij BT was Doodeman jarenlang werkzaam in de bureauwereld. Als account director bij communicatieadviesbureau Text100 had hij diverse nationaal- en internationaal opererende klanten onder zijn hoede. Hij adviseerde op het gebied van persvoorlichting en woordvoering en coördineerde internationale PR-campagnes, gaf mediatrainingen en organiseerde messaging & storyline workshops.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie