Marco Kortleve aan de slag als senior-adviseur bij Wepublic

Hij heeft veel bestuurlijke en organisatorische ervaring als lobbyist en adviseur.

Marco Kortleve

Marco Kortleve is aangetreden als senior-adviseur bij Wepublic. Met zijn komst haalt het adviesbureau de nodige ervaring binnen in beleid en strategie. 

Nomen est omen is op Kortleve niet erg van toepassing gezien zijn loopbaan. Hij werkte vooral voor medische en zorggerelateerde organisaties.

Zo deed Kortleve ‘governemental affairs’ voor farmabedrijf MSD Nederland, was hij in diverse rollen actief voor organisaties in de apothekersbranche en was hij interimmanager in public affairs voor de verloskundigenorganisatie KNOV en GGD Ghor Nederland. 

De laatste ruim negen jaar deed hij zijn werk dit vanuit zijn eigen adviespraktijk. Ook was de nieuwe Wepublic-adviseur in de landelijke politiek actief als politiek adviseur voor het CDA.

Mark van den Anker, partner bij Wepublic, zegt dat het bureau de kennis over het vak en inhoudelijke expertise van Kortleve ‘goed kan gebruiken’. De komst van de nieuws adviseur tekent de snelle groei van Wepublic. Het bureau met vestigingen in Amsterdam en Den Haag telt nu zo’n 35 medewerkers.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie