Executive producer Ivo van Riet gaat naar Halal in Berlijn

Hij gaat onder meer Nederlands talent, onder de aandacht brengen van Duitse en internationale merken.

Openingsfeest Halal Berlijn
Halal, facebook

Halal versterkt zijn team in Berlijn met executive producer Ivo van Riet. Van Riet brengt veel internationale ervaring met zich mee. Hij werkte onder meer aan producties voor Mercedes, BMW, Rimowa en Levi's. Van Riet woont sinds 2017 in Duitsland.

Halal maakt dit voorjaar bekend met Sizzer een gedeeld kantoor openen in Berlijn. Vorig jaar organiseerden de twee er al het pop-up evenement Wir Sind Die Holländer, dat de stad een voorproefje gaf van de huidige Amsterdamse creatieve ‘energie’.

Ivo van Riet, gaat onder meer Nederlands talent onder de aandacht brengen van Duitse en internationale merken. Hij ziet dat er grote nieuwsgierigheid is. Halal Berlijn bestaat uit een fotografie-, fictie-, documentaire en commerciële afdeling.

Eerder al maakte Halal Nederland de komst van Paul Geusebroek, Rogier Smalhout (mondiaal) en Ryan Staake (Duitsland) als regisseurs bekend. Geusebroek won een Young Directors Award voor zijn commercial voor de samenwerking tussen Nike en Patta. 

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie