Rik Ruts managing director Business Insider Nederland

Hij begint per 1 juli.

Rik Ruts (52) is per 1 juli managing director van zakelijk nieuwsplatform Business Insider Nederland. Hij volgt Steven Veenendaal op, die Business Insider op interimbasis leidde nadat oprichter Arend van den Berg zich vorig jaar had teruggetrokken uit de dagelijkse leiding.

Ruts vertrok in mei 2017 bij mediabureau UM, waar hij ruim vier jaar CEO was. Voorheen werkte hij onder meer voor Endemol en adviesbureau 3MO.

Advertentie
advertisement

Ruts deed de na zijn vertrek bij UM verschillende advies- en interim-management opdrachten. 'Zo heb ik bij meerdere media- en technologiebedrijven in de keuken mogen kijken. Toen ik in gesprek kwam met Business Insider, vond ik het opvallend hoeveel succesvolle content marketing partnerships er met adverteerders worden gerealiseerd. Ik zie kansen om het platform en de activiteiten in het digitale zakelijke domein verder te ontwikkelen en te verbreden.'

Z24 Media is de uitgever van Business Insider Nederland, Finanzen.nl en contentmarketingbureau BI Studios. Ook deze activiteiten komen onder de verantwoordelijkheid van Ruts.

 

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie