Roland van der Vorst naar Rabobank

Van der Vorst wordt onder meer verantwoordelijk voor innovatie op het gebied van de internationale food & agri-activiteiten van de bank.

Roland van der Vorst naar Rabobank
Suzanne Blanchard

Rabobank stelt Roland van der Vorst per 1 april aan als de nieuwe head of innovation wholesale, rural and retail (WRR). Vanuit die rol wordt hij verantwoordelijk voor de innovatie-activiteiten die betrekking hebben op de grote Nederlandse bedrijven en de internationale food & agri-activiteiten van de bank.

Van der Vorst zegt in een persverklaring dat Rabobank ‘als wereldspeler een unieke positie heeft om niet alleen van waarde te zijn voor hun klanten, maar tegelijkertijd ook een bijdrage levert aan het oplossen van het wereldwijde voedselvraagstuk.’

Advertentie
advertisement

Positieve impact

Van der Vorst gelooft dat het coöperatieve karakter van Rabobank een voordeel kan zijn in het komen tot samenwerking die nodig is om de complexe uitdagingen van deze tijd aan te gaan. ‘Het is voor mij een unieke kans om op een positieve manier impact te hebben.’

Van der Vorst legt zijn functie als directeur van FreedomLab neer, maar blijft als hoogleraar verbonden blijven aan de TU Delft. Hij is daarnaast wekelijks columnist bij het Futures katern op zaterdag van het Financieele Dagblad.

Reacties:

Willem Albert Bol
Mooie en verrassende stap. Het verschil helpen maken vanuit de Rabo. Ben zeer benieuwd!
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie