Tim Zuidema wordt commercial director bij Talpa eCommerce

Zuidema maakt deel uit van MT. Daar wordt Bart de Jong naast category & operations nu ook verantwoordelijk voor marketing.

Tim Zuidema (l) en Bart de Jong, Talpa eCommerce

Tim Zuidema heeft de overstap gemaakt van L’Oréal Benelux naar Talpa eCommerce. Hij is daar commercial director en maakt in die hoedanigheid deel uit van het managementteam.

Zuidema was bij L’Oreal verantwoordelijk voor de commerciële strategie en partnerships binnen de dermo-cosmetica divisies in de Benelux. Eerder werkte hij onder andere bij Bacardi en Buutvrij for Life. 

Bij Talpa eCommerce is hij verantwoordelijk voor alle zakelijke commerciële partnerships. Het gaat daarbij om partners in  de reisbranche, vrijetijdsbesteding en entertainment en om leveranciers van fysieke producten gerelateerd aan vrije tijd.

De functie van Bart de Jong, voorheen director category & operations, wordt uitgebreid met alle marketingactiviteiten van Talpa eCommerce. Als director category & marketing draagt De Jong nu de verantwoordelijkheid voor de commerciële B2C-activiteiten.

Naast het commerciële duo Tim Zuidema en Bart de Jong bestaat de directie van Talpa eCommerce uit Caroline Ammerlaan (ceo), Marco van Neerbos (product & technology), Paul Mulder (HR) en Ruben Duintjer (finance a.i.).

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie