Vincent Siegelaar head of digital trading GroupM

Hij wordt verantwoordelijk voor alle contracten met uitgevers die GroupM Trading namens de groep sluit.

Siegelaar verliet eind vorig jaar Sanoma, waar hij de laatste 2,5 jaar commercieel directeur was.

Als Head of Digital Trading komt zijn focus te liggen op het verder optimaliseren van samenwerking tussen uitgevers, adverteerders en GroupM bureaus Mindshare, MediaCom en Wavemaker, plus de specialsten Greenhouse Group en Bannerconnect.

Siegelaar moet zorgen voor verdere versterking van de 'competitieve kwantitatieve en kwalitatieve voordelen' van de GroupM bureaus.

Businessexperts
Remon Buter
eindverantwoordelijk voor alle trading activiteiten binnen GroupM: 'Klanten verwachten steeds meer van bureaus. Ze willen ervaren businessexperts met 100 procent focus op de digitale trading uitdagingen die wij als groep hebben. Met de komst van Vincent halen we ervaring vanuit de uitgeverskant naar binnen en iemand met het vermogen om onze organisatie verder te brengen.'

Vincent Siegelaar: 'Na een carrière van ongeveer 10 jaar aan de uitgeverskant, zie ik uit naar een nieuwe ervaring aan de bureauzijde. GroupM heb ik, nog in dienst van mijn vorige werkgever, als zeer betrouwbare businesspartners leren kennen, die een duidelijke visie hebben op de (digitale) ontwikkelingen in de markt. Voor mij een prioriteit bij het kiezen van een nieuwe functie.'

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie