Wietske Rodenhuis gaat productiestudio Q42 leiden

Ze neemt het stokje over van Stef Brooijmans, die aanblijft als cfo. 

Wietske Rodenhuis (r) en Stef Brooijmans

Wietske Rodenhuis is aangesteld de nieuwe directeur van digital product studio Q42. Ze neemt het stokje over van Stef Brooijmans. 

Rodenhuis wordt samen met de twee andere directeuren, Chris Waalberg en Jasper Kaizer, verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het bureau met vestigingen in Amsterdam en Den Haag. 

Nadat Q42 vorig jaar samenging met designbureau Fabrique en het Zweedse consultancybureau Arc Arise, is Brooijmans zich meer gaan richten op 'de verdere groei' van de bureaugroep. Hij blijft wel aan als chief finance officer van Q42. 

Wietske Rodenhuis is sinds 2018 werkzaam bij Q42, eerst als projectleider en de laatste jaren ook als partner. In die rol heeft ze bedrijven als Hema en Primephonic (nu Apple) geholpen met de ontwikkeling van hun zogenoemde productvisie. Q42 meldt dat het bureau mede dankzij Rodenhuis is uitgegroeid 'van technisch internetbureau tot digital product studio'. 

Brooijmans zegt desgevraagd dat Rodenhuis 'geknipt voor de rol van ceo' is. 'Ze weet de juiste vragen te stellen en is bovendien commercieel sterk.'
 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie