YIM verwelkomt vier nieuwe bestuursleden

Hiervoor zullen vijf huidig bestuursleden vertrekken.

Van links naar rechts: Romy Welling, Ferdie Kamphuis, Martine Hardeveld Kleuver en Thomas van der Biezen

Het bestuur van YIM (Young in Media, onderdeel van MWG) zal worden uitgebreid met vier leden, namelijk Romy Welling, Thomas van der Biezen, Ferdie Kamphuis en Martine Hardeveld Kleuver. Zij vervangen hiermee Marlot Lutjenkossink, Pénélope Mazloumidès, Martijn Brons, Pauline Pluijgers en Floor Pijpers.

Benjamin van der Kloet (head of marketing van innocent drinks) zal door het vertrek van voorzitter Marlot Lutjenkossink (digital director van Mediacom) ad interim de voorzitterstaken op zich nemen. In 2019-2020 zal YIM zich weer richten op ‘het inspireren en begeleiden van jong talent in de mediawereld’, stelt de organisatie. Evenementen als de YIM@Night (eerstvolgende op 7 november), YIMmet10 en het jaarlijkse YIMweekend en de YIMCannes-competitie zullen weer gaan plaatsvinden.

Benjamin van der Kloet: ‘Als jong-talententak van MWG zetten we met dit nieuwe bestuur het komende seizoen alle zeilen bij om nieuw mediatalent te ontdekken, samen te brengen en van inspirerende evenementen en relevante kennis te voorzien.’

Het bestuur 2019-2020 van YIM:

Benjamin van der Kloet (Innocent Drinks)
Jantine Agterhuis (Yune)
Malou van Oosterhoud (freelance copywriter)
Tarek Othman (Exterion Media)
Thomas van der Biezen (ING)
Romy Welling (BrandDeli)
Ferdie Kamphuis (Dept)
Martine Hardeveld Kleuver (Reprise Digital)

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie