Youssef Eddini wordt managing partner bij communicatiebureau Van Luyken

Kiest voor bureauwereld na sabbatical ‘van bezinning en persoonlijke groei’

Youssef Eddini

Youssef Eddini (50) start per 1 april aanstaande als managing partner en communicatieadviseur bij Van Luyken. Samen met de huidige managing partner Erik Visser gaat hij leiding geven aan het 40-jarige communicatieadviesbureau uit Haarlem.

Eddini vervulde in de afgelopen 25 jaar verschillende communicatiefuncties bij onder meer de Politie Rotterdam en Utrecht, KLM, Transavia en de NOS. De afgelopen jaren werkte Eddini relatief korte periodes voor Ziggo, de NPO en ABN Amro.

Youssef Eddini: 'Na een sabbatical van bezinning, zelfreflectie en persoonlijke groei kijk ik ernaar uit om samen met mijn nieuwe collega’s het succes van Van Luyken te continueren. Mijn 25 jaar 'in house'-ervaring zet ik graag in.’

Eddini gaat zich vooral richten op communicatie die de strategische doelen van organisaties ondersteunt. Daarnaast richt hij zich ook op coaching en training van professionals ‘om leider te worden in hun communicatie. En ja, ook van mijn blunders mag iedereen leren’.

Naast zijn professionele bezigheden is Eddini lid Raad van Toezicht van Taartrovers Film Festival, bestuurslid bij de Esther Vergeer Foundation, examinator bij NIMA, gastdocent en examinator bij SRM en intervisiecoach bij Van der Hilst.
 

 

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie