Digital Design Case: experience platform van Bose

Internationaal prijswinnend flat design van This Page Amsterdam.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Om de nieuwe hoofdtelefoons online te presenteren lanceerde Bose een experience platform: een flat design interface met een modern uiterlijk, animaties en strakke paginatransities. Door de koppeling met Iceleads (sinds gisteren ) ziet de gebruiker in één oogopslag welke resellers het product verkopen en tegen welke prijs. Pas als die keuze is gemaakt, verlaat je het platform.

Edward Tetteroo van This Page Amsterdam: ‘Het mooie aan flat design is dat je creatief enorm veel mogelijkheden hebt. Door het grote contrast tussen deze interface en de productfotografie staat het product centraal. Uiteindelijk gaan design, branding en sales heel goed samen.’

Tot nu toe viel het platform in de prijzen bij awards alsThe FWA, ‘Site Of The Day’ en ‘Site Of The Month’ bij CSSAwards en bij de Lovie Awards Bronze voor ‘Best Design’ in Websites en ‘Peoples Voice Award’.

Bekijk de website .

Credits
Concept & Strategy: Gijs Winkel & Bob Begemann (Bose Europe)
Design & Productie: This Page Amsterdam

Elke editie van het magazine Adformatie bevat een pagina met het beste uit de wereld van digital design, geselecteerd door het -initiatief. In het blad wordt verwezen naar deze post in het bijbehorende , waar we extra’s en aanvullende info over de case plaatsen.

        

Tip: to Dutch Digital Design! 

Check ook de andere digital design cases van Adformatie:

- Case
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case ;HP bend the rules&;
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case  

Meer over Dutch Digital Design in .

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie