Etos en Thuisapotheek starten pilot medicijnenservice

Via een app kunnen klanten geneesmiddelen bestellen en ontvangen.

Medicijnen
Etos+

Etos en Thuisapotheek startten dinsdag een samenwerking die vorm krijgt in een pilot in zeven winkels in Haarlem en Overveen. De Etos+ app speelt een belangrijke rol in de pilot. Via die app kunnen klanten geneesmiddelen bestellen en ontvangen. De pilot loopt tot de zomer. Klanten kunnen de medicijnen thuisbezorgd krijgen of afhalen in een Etos-winkel. (Uitlegvideo onderaan.)

Klanten die gebruik willen maken van de Etos+ app worden ook klant bij Thuisapotheek en krijgen via Thuisapotheek advies per telefoon over de geneesmiddelen.

Etos zegt met de medicijnenservice in te spelen op de veranderende behoefte van de consument. Etos: ‘Uit onderzoek blijkt dat mensen behoefte hebben aan meer gemak, snelheid en privacy bij het ophalen of ontvangen van geneesmiddelen. Mensen helpen om hun geneesmiddelen op tijd en makkelijk in huis te halen, past in onze strategie om de klant elke dag te helpen zich goed te voelen.’

Advertentie
advertisement
Introductie Etos+ app - Short

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie