SportShopsDirect en Total Sports Trading gaan samen verder onder de naam Passa Sports

Door de combinatie ontstaat een bedrijf met 17 gespecialiseerde online shops waaronder TennisDirect.nl, VoetbalDirect.nl en HockeyDirect.nl.

Passa Sports

SportShopsDirect en Total Sports Trading, twee Nederlandse e-commerce spelers in onder meer tennis, voetbal, hockey, hardlopen, handbal en volleybal, gaan samen verder onder de naam Passa Sports. Door de combinatie ontstaat een bedrijf met ruim 175 medewerkers en 17 gespecialiseerde online shops waaronder TennisDirect.nl, VoetbalDirect.nl, HockeyDirect.nl en Sportshop.com. Passa Sports wordt geleid door de oprichters, Guido Koekkelkoren (CEO), Robert-Jan Peters (COO) en Mark van Gijzel (CFO). Het bedrijf wil binnen de Benelux versneld groeien naar 100 miljoen euro.

Geloof in specialisatie

De focus van het nieuw ontstane bedrijf ligt op specialisme per sport. De oprichters: ‘Wij delen een sterk geloof in specialisatie, omdat iedere sport unieke kenmerken en culturele eigenschappen heeft. Je kunt dus alleen relevant zijn als je de specifieke sport ook volledig begrijpt en goed naar de behoeften van de sporter luistert. Een tennisser is op zoek naar een echte tennisomgeving en een hardloper naar een hardloopomgeving. Daarom werken binnen onze shops mensen die de sport zelf ook beoefenen.’

Passa Sports zegt binnen de Benelux versneld te willen groeien naar 100 miljoen euro omzet en de ingezette internationale expansie te willen vergroten.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie