#TGIF - De vijf filmpjes die je deze week gezien moet hebben

je wekelijkse portie video-inspiratie. Thank God It's Friday!

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Commercial 

Google komt met een heel leuk product op de markt: de Smartbox. Een brievenbus van deze tijd. Gelukkig bleek dit een goed uitgevoerde 1 April grap te zijn.

 

Short 
Het debuut van Mischa Rozema, waarmee hij de eerste stap naar zijn Feature Film doel voltooid. Dit project heeft zulke hoge verwachtingen verwekt binnen de internationale creatieve community, dat het met gemak door middel van ruim $50.000,- via kickstarter kon worden gefinancieerd. Zie hier het resultaat:

Music 
Deze jongen staat al een tijdje in de . Zijn clip doet er dan ook niet ten onder.

Het nieuwe hitje van Jason Derulo: Want To Want Me

Animation & Motion Graphic 
Deze jonge animator, die onderandere werk voor LAIKA doet, heeft zijn eigen short gemaakt. Hiermee laat hij onder andere zien dat de wereld meer liefde nodig heeft. Wij zijn het in ieder geval met hem eens.

Miscellaneous 
Voor de filmmakers onder ons: Brainfarm (die jongens van "The art of Flight" en "Thats It Thats All", die heel veel samenwerken met RedBull) heeft het voor elkaar gekregen om een Phantom Flex4K camera onder een drone te hangen. Iets wat nog niet eerder is gebeurd omdat de camera in kwestie normaal veel te zwaar is. Zie hier de eerste footage van deze vernieuwing op filmgebied.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie