AutomatiseringGids wordt AG Connect

In AG Connect worden de krachten van AutomatiseringGids, Informatie en IT-Infra gebundeld.

De titel richt zich op alle IT-professionals in Nederland en brengt online nieuws en inspirerende artikelen over ontwikkelingen, innovaties en achtergronden in de IT. Naast een website, die 24/7 op elk device te volgen is, verschijnt er 10 keer per jaar een totaal vernieuwd magazine.
De eerste editie van het nieuwe AG Connectkomt uit op 28 juni.

Door het samenvoegen van AutomatiseringGids, Informatie en IT-Infra moet AG Connect hét platform worden voor alle IT-ers. Hoofdredacteur Arjan Kors: &;De stroom aan informatie die dagelijks op ons afkomt neemt alleen maar toe. AG Connect biedt overzicht, zodat IT-ers precies de informatie kunnen selecteren die het verschil maakt. En op de manier die past bij hun dagelijkse werk; mobiel, online, in print en via een intelligence omgeving met extra onderzoeken en cases.&;

De nieuwe site, die medio juli live gaat, biedt volgens Kors een breder perspectief op IT, zonder de diepgang te verliezen. De pijlers zijn development, beheer, management, innovatie & strategie en loopbaan.

Willem Sijthoff, CEO van AG Connect, ziet het belang van IT in razend tempo toenemen. &;IT is de kern van de business geworden. Steeds vaker ontstaan nieuwe businessmodellen door IT. Daarmee verandert de rol van de IT-er. Die staat niet langer aan de zijlijn, maar is de verbindende en beslissende factor geworden. Daarbij hoort een nieuwe titel, die veel meer die verbinding naar voren brengt en ook laat zien hoe mooi de wereld van IT is. Niet voor niets hebben we als ondertitel gekozen voor ‘The amazing world of IT’.&;

AC Connect is ook de verbindende factor naar de andere titels van Sijthoff, zoals Adformatie, Tijdschrift voor Marketing en Binnenlands Bestuur. &;De impact van de ontwikkelingen binnen de IT op het marketingvak zijn enorm. En ook binnen de overheid bepaalt IT steeds meer de politieke agenda&;, zegt Sijthoff.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie