Jellow neemt twee Belgische freelanceplatformen over

Volgens Lars Evers, mede-oprichter van Jellow, is de behoefte aan freelancers de laatste tijd in een stroomversnelling gebracht.

Jellow heeft een freelancepool van ruim 42.000 specialisten in de vakgebieden marketing, sales, communicatie, design, development, HR, finance en management.

Het on demand freelance-platform Jellow heeft de twee Belgische platformen Ikzoekeenfreelancer.com en Ikbeneenfreelancer.com overgenomen. Met de overname heeft het platform zijn positie in de Belgische markt versterkt. 

Advertentie
advertisement

Volgens Lars Evers, mede-oprichter van Jellow, is de behoefte aan freelancers de laatste tijd in een stroomversnelling gebracht. 'Beide platformen hebben een groot netwerk met freelancers en opdrachtgevers in België, die nog niet aangesloten zijn bij Jellow. Door de overname van de platformen is Jellow in België nog beter in staat om opdrachtgevers en freelancers direct met elkaar te verbinden.'

Solide platform

Ankie Duis, voormalig eigenaar van de Belgische platformen, zegt: 'Wij zagen dat Jellow de Belgische markt in een snel tempo aan het veroveren was, wat zou inhouden dat we moesten concurreren. We hebben daarom besloten om te verkopen, zodat er één solide freelance platform kan ontstaan. Door deze overname hebben freelancers nog meer kans op goede opdrachten en kunnen opdrachtgevers direct in contact komen met de juiste freelancers.”

Jellow heeft een freelancepool van ruim 42.000 specialisten in de vakgebieden marketing, sales, communicatie, design, development, HR, finance en management. Zowel in België als in Nederland heeft mediagroep Mediahuis een participatie in Jellow.

Advertentie