Kees de Koning en Vincent Patty (TopNotch) keynote Online Video Event

Top Notch weet hoe je 2 miljard views op YouTube scoort. Dit is de line-up van het OVE19, met sprekers van Transavia, TMG en Nuon.

Wat is het geheim achter het YouTube-kanaal van Nederlands bekendste hiphoplabel? In januari van dit jaar ging dit kanaal als eerste Nederlandstalige YouTube-kanaal over de twee miljard views. CEO Kees de Koning en algemeen directeur Vincent Patty (Jiggy Djé) van Top Notch vertellen tijdens het Online Video Event op 27 juni hoe je anno 2019 een succesvol kanaal bouwt. 

Leads en neuromarketing

Hoe zet je die views om tot zakelijke leads? Mede op basis van het Energiekenners-format scoort NUON (Vattenfall) op de zakelijke markt. Michel Bieze en Christiaan Krieg van NUON geven een kijkje achter de schermen en vertellen hoe zij slim gebruik maken van hun klanten om tot new business te komen.

En hoe maak je gebruik van neurologische inzichten om op de juiste knoppen te drukken? Of beter gezegd: hoe scoor je écht met video? Dr. Roeland Dietvorst van Alpha.one laat vanuit neurologisch perspectief zien wat wel en vooral ook níet werkt.

Trends

Welke trends ziet Mandy van der Wal, Directeur Video Telegraaf Media Groep en hoe speelt het mediabedrijf daar op in? En wat doe je wel en wat doe je niet?

Eén van die trends is dat steeds meer organisaties videoproductie in huis halen. Roland Drewel van Transavia was onder andere betrokken bij de opzet van de inhouse creatieve studio van Transavia. Hij zal vertellen hoe je dat organiseert, wat het oplevert, maar ook wat de valkuilen zijn.

Deepdive

In diverse expertsessies krijgen deelnemers concrete tips over hoe met video te scoren:

  • Germano Meijer (Big Shots Corporate) geeft tips die ervoor zorgen dat mensen jouw video’s niet moeten maar wíllen zien.
  • Jeroen Krouwels (HiHaHo) staat stil bij de impact van online videoleren op de werkplek.
  • Dave Oliemans & Pascalle van Dijk (Blue Billywig) leren je hoe je prospects converteert met behulp van video.
  • Jos Wabeke (Brandspanking) verzorgt samen met Gerben Molenaar (Executive Producer bij Shoq Creative Studio) en Meredith Ragsdale (Booking.com) een panel over de ins en outs van dynamische video.
  • Thomas Welle (IPG Mediabrands) neemt je mee in de evolutie van digitale video ads vanuit het perspectief van een agency.
  • En als je je afvraagt hoe je jouw recruitmentdoelen met interactieve video kan halen? Loop dan langs bij de sessie van Tom Ruijgrok (Blue Billywig).

Bekijk het volledige programma op de site van het Online Video Event. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie