ADCN organiseert opnieuw het Dutch Creativity Festival 

Onder andere Suzanne Tromp (WeTransfer), Arjen Klinkenberg (Tony’s) en Cathelijne Blok (The TittyMag) presenteren de interactieve sessies.

ADCN organiseert opnieuw het Dutch Creativity Festival 

In navolging van de Dutch Creativity Awards van afgelopen september, organiseert ADCN nu de tweede editie van het Dutch Creativity Festival. Deze tweedaagse viering van Nederlandse creativiteit, in The Student Hotel Amsterdam City, moet nieuwsgierige geesten leren hoe impact te maken met creativiteit. 

Advertentie
advertisement

Interactieve sessies

Volgens de organisatie vertellen meer dan 70 sprekers binnen het spectrum van design, reclame, sport, mode, technologie, architectuur en kunst hoe je als creatieve professional, creatief team of bedrijf kan groeien in de huidige tijdsgeest.

Namen uit het vak die interactieve sessies hosten zijn onder andere Suzanne Tromp (WeTransfer), Arjen Klinkenberg (Tony’s Chocolonely) en Cathelijne Blok (The TittyMag). 

Onderwerpen

ADCN geeft aan meer dan 75 sessies met uiteenlopende actuele onderwerpen te presenteren, waaronder kunst, film, gastronomie, reclame, mode en business. Tijdens de expositie zijn volgens ADCN winnende concepten van de Dutch Creativity Awards te bewonderen terwijl de jury-sessies het mogelijk maken om over winnend werk in discussie te gaan met creatieve makers.

ADCN zegt elke twee weken nieuwe onderdelen van het Dutch Creativity Festival-programma aan te kondigen. 

'Maatschappij creatiever maken'

Soraya Odendaal, Awards & Operations Director van ADCN vertelt dat Nederland ontzettend veel creatief talent herbergt.

‘Met dit festival hopen we mensen te inspireren om creatief nog meer te groeien en klaar te zijn voor de toekomst. We merken dat er nog veel behoefte is aan uitleg, learnings en nieuwe voorbeelden in de creatieve industrie. Ook dit festival draagt weer bij aan ons doel om een maatschappij te creëren die 10% creatiever is.’

Het Dutch Creativity Festival vindt plaats op op 25 en 26 november.

Lees ook: Tony’s Chocolonely wint Grand Prix bij Dutch Creativity Awards

 

 

Advertentie