Mediamensen in lijst 'grootste leiders'

Management Team heeft een lijst samengesteld van de grootste/beste leider van Nederland. In deze top 500 staan ook verschillende media- en reclamemensen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Op de kan gestemd worden op de grootste leider. MT stelt de lijst samen ter gelegenheid van het uitkomen van het 500ste nummer van het blad op 22 september. In dat nummer wordt ook de uitslag bekendgemaakt.

Naast koningin Beatrix, Connie Breukhoven en bondscoach Marco van Basten kan gestemd worden op mediamensen als Theo Bouwman (ex-VNU, ex-PCM), Joep Brentjens (ex-VNU), Harm Bruins Slot (voorzitter Publieke Omroep), Leo Born (voorzitter NCRV), Johan Olde Kalter (ex-hoofdredacteur De Telegraaf), Folkert Jensma (hoofdredacteur NRC Handelsblad), Frits van Exter (hoofdredacteur Trouw), Vera Keur (voorzitter Vara), Reinout Oerlemans (Eyeworks), Fons van Westerloo (topman HMG), Tom Kok (voorzitter Avro), Nancy McKinstry (Wolters Kluwer) en John de Mol.
Ook reclameman Giep Franzen staat in de lijst, evenals Ries Meijer (ex-Kobalt), Charlene de Carvalho van Heineken en Wim Dik (ex-KPN).

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie