Dit zijn de beste brand activations van november

De maand waarin de winkel van de toekomst werd geopend, schapen rondjes lopen en feestgangers even van de grond komen. een leveltje hoger brengen en Ikea vrienden de keuken in trekt.

Desperados – Bass Drop

Bureau: We Are Pi

Veel toffer dan deze stunt van Desperados (Heinekens tequila-biertje) zie je ze niet vaak. Samen met een gelukkige groep feestgangers draaide dj Mike Cervello in een speciaal omgebouwd vliegtuig de set van zijn leven. Op het moment dat het toestel boven de woestijn van Neveda een snoekduik neemt, smelten muziek, lichtshow en gewichtloosheid samen tot een once in a lifetime experience.

 

Visit Faroe Islands – Sheepview

Wie klein is (en weinig budget heeft), moet slim zijn. Dus bedacht Visit Faroe Islands een creatief plan om de eilandengroep onder de aandacht te brengen van toeristen. Vijf schapen kregen een 360-camera omgehangen, zodat ze het natuurschoon op de Faeröer konden filmen. De actie ging vergezeld van een uitnodiging aan Google om te komen filmen voor Streetview. Na een stroom van steunbetuigingen vanuit de hele wereld, kwam stuurde Google een aantal camera’s die behalve aan de trouwe schapen ook aan andere eilandbewoners werden uitgeleend. Ook bezoekers kunnen een camera lenen en op die manier wordt het verhaal steeds beter.


 

Nike – Winkel van de toekomst

In de nieuwe concept store in de New Yorkse wijk SoHo neemt Nike een voorschot op de toekomst van winkelen. In het concept spelen persoonlijke service, instore experience en technologie de hoofdrol. Schoenen hoef je niet langer te passen op een bankje, maar je kunt ze direct testen in echte sportomgevingen. En omdat die vol hangen met hightech snufjes, krijg je als klant meteen te zien wat een product voor jouw sportieve ambities kan betekenen. over Nike’s winkel van de toekomst.

BrandActivation.nl, een blog van BrandBase, selecteert elke maand inspirerende brand activation-cases voor Adformatie. Aan het eind van het jaar wordt het allerbeste werk van 2016 gekozen.

 

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
johna
thats wonderful, now i know alot of information bout this. Maybe this site <a href="https://mrdadyar.ir/">مستر دادیار</a> will also help you
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie