Jumbo Radio vanaf nu dagelijks live mét eigen dj's

Radio-dj’s Kristel van Eijk en Daniël Smulders verzorgen de uitzendingen vanuit de radiostudio in het hoofdkantoor in Veghel.

Daniël Smulders en Kristel van Eijk.
Jumbo

Jumbo zendt vanaf vandaag op elke werkdag live radioprogramma’s uit met eigen dj’s: een Europese primeur. Radio-dj’s Kristel van Eijk en Daniël Smulders - bekend van Qmusic en Slam! - verzorgen de uitzendingen vanuit de radiostudio in het hoofdkantoor van Jumbo in Veghel. De eerste uitzending ging dinsdagochtend van start met een interview met ceo Frits van Eerd.

Het radiostation werd twee jaar geleden gelanceerd om boodschappen doen 'nog leuker te maken.' 'Sindsdien prikkelt Jumbo in haar winkels dus niet alleen de zintuigen met smaak, geur en kleur, maar óók met geluid', zo klinkt het.

Advertentie
advertisement

'Boodschappen doen in onze winkels wordt steeds leuker. Helemaal nu Jumbo Radio rechtstreeks uitzendt vanuit onze spiksplinternieuwe Jumbo studio op ons hoofdkantoor. Met eigen dj’s, lekkere muziek en live uitzendingen zorgen we voor nóg meer sfeer in onze winkels en een prettige omgeving voor onze collega’s en klanten', aldus Van Eerd.

De supermarkt deed eerder onderzoek onder ruim 1.800 medewerkers en klanten over de muziek die zij graag in de supermarkt zouden willen horen. Op basis daarvan werd twee jaar geleden een selectie gemaakt. Jumbo: 'Muziek op ons radiostation is vrolijk, positief en met een lekker tempo. Bovendien wordt de muziek voortdurend aangevuld en vernieuwd.'

Advertentie