Videostrateeg Phil Nottingham keynote speaker bij Online Video Event

Welke videolessen kan jij trekken uit de cases van VodafoneZiggo en Bidfood?

Online Video Event

Adformatie en Blue Billywig slaan de handen ineen voor de 5e editie van het Online Video Event. Naast de gebruikelijke dosis tips en inspiratie wordt deze jubileumeditie videostrateeg Phil Nottingham ingevlogen om je nog net dat extra zetje te geven om aan de slag te gaan met videomarketing. Dit zijn de bevestigde sprekers van het Online Video Event op 28 juni:

  • Internationaal videostrateeg Phil Nottingham deelt de laatste trends in video met je. Hij gelooft in de kracht van creatieve videocontent als hét middel voor organisaties om beter te communiceren met hun klanten.
  • Neuromarketeer Tim Zuidgeest vertelt over de laatste ontwikkelingen op het gebied van video en online conversie, twee vakgebieden die zich bij uitstek lenen voor een psychologische bril.
  • Mede door de sterke opkomst van Video On Demand en de focus op Digital First verandert de wereld van VodafoneZiggo snel, weet Guido Raanhuis (Customer Experience Manager).
  • Marco van Davenhorst is content strateeg en video marketing specialist bij Bidfood en eindverantwoordelijk voor het platform Foodreporter.nl: het platform dat sterrenchefs op de kaart zet.
  • Hoe kan video de omzet verhogen? Arthur Le Boudec van het Belgische StoryMe deelt persoonlijke cases waarin hij vertelt hoe je video succesvol in kunt zetten gedurende het gehele salesproces.

Klik hier om naar de website te gaan en tickets te bestellen. Adformatie-abonnees ontvangen €50 korting.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie