Dept, Capitola, Triple en Fonk sluiten zich aan bij Dutch Digital Design

De branchevereniging telt nu 29 aangesloten bureaus. Vanavond vindt het jaarlijkse partnerdiner van Dutch Digital Design plaats.

Dutch Digital Design, de branchevereniging die zich inzet voor zichtbaarheid van Nederlands digitaal werk in binnen- en buitenland, verwelkomt vier nieuwe partners: Dept, Capitola, Triple en Fonk Amsterdam. De vereniging breidt hiermee uit naar een collectief van 29 bureaus.

Voor aansluiting als partner bij Dutch Digital Design kijkt de stichting naar verschillende criteria. 'De bureaus steunen ons initiatief en maken onze activiteiten mogelijk, maar ze worden ook onderdeel van een interessant netwerk van creatieve bureaus', zegt DDD-voorzitter Bert Hagendoorn. 'We bieden dus enerzijds zichtbaarheid door een podium voor het beste werk en de visie van onze makers te faciliteren, anderzijds brengen we een groep bureaus samen die onderling contacten en kennis uitwisselen.'

Een mooi jaar

Wat staat er verder op de planning? Dutch Digital Design organiseert vanavond zijn jaarlijkse partnerdiner bij MediaMonks in Hilversum, voor zo'n 75 man. Ook geeft de vereniging acte de présence in Cannes Lions tijdens de Embassy of Dutch Creativity en staan events als Awwwards Conference Amsterdam in september en de Dutch Design Week in oktober op het programma. 'Het wordt een mooi jaar, ik ben blij dat we elkaar eindelijk weer face to face kunnen ontmoeten', aldus Hagendoorn.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie