Dit is het nieuwe, moderne gezicht van Kapitein Iglo

Nieuwe Kapitein neemt meer tijd om te genieten van de eenvoudige dingen in het leven.

De nieuwe Kapitein Iglo die vanavond zijn debuut beleeft, wordt vertolkt door Riccardo Acerbi, een 56-jarige Italiaan die een jongere en moderner ogende kapitein neerzet dan die van vroeger.

Behave een nieuw gezicht, heeft de nieuwe kapitein ook een ander personage, nameijk minder avontuurlijk en meer gericht op 'quality time met zijn familie'. In de commercial gaat het over genieten van de eenvoudige dingen in het leven. Dit is volgens Iglo niet minder dan 'een metafoor voor de eenvoud van de vissticks, die zijn gemaakt van simpele ingrediënten én gemakkelijk zijn te bereiden'. 

Kapitein Iglo is sinds 1959 een bekend fenomeen op de Nederlandse tv. De rol werd in die jaren door verschillende acteurs ingevuld. Het meest bekend is de iconische, witbebaarde kapitein die van 1967 tot 1998 werd gespeeld door acteur John Hewer.
 
Twee jaar geleden organiseerde Iglo de verkiezing van een Nederlandse Kapitein Iglo. Deze erebaan wordt sindsdien ingevuld door Florian Dirkse. Iglo zet hem in voor allerlei promotionele activiteiten in Nederland. Het gezicht in de commercials is internationaal. Vanaf vandaag is dit dus het gezicht van een grijzende Italiaanse family man.
 
 

  

Advertentie
advertisement

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie