Intracto Group lijft Internet Architects in 

De overnames past in de visie en ambitie van Intracto Group om verder te groeien als geïntegreerd full-service bureau.

David De Block (links) en Pieter Janssens.

Het Belgische Internet Architects sluit zich aan bij Intracto Group. Met een team van 35 digitale experts richt het in Antwerpen gevestigde bureau zich op digitale strategie, user experience en service design. 

Advertentie
advertisement

Als pionier in user experience (UX) ondersteunt het bureau, dat sinds de oprichting in 2006 ieder jaar groeit, bedrijven en overheden om het maximale te halen uit hun digitale inspanningen. 'De mogelijkheden die nu ontstaan zijn legio, voor onze medewerkers en voor onze klanten', zegt David de Block, ceo Internet Architect. 'Klanten hebben meer en meer behoefte aan digitale expertise en tegelijkertijd aan totale ontzorging. Daar gaan we dus verder aan werken.'

Campussen

Intracto is een fullservice bedrijf met een geïntegreerde propositie op de domeinen strategie, creatie, content, digital marketing en technologie en gelooft in het bouwen van regionale ‘campussen’ om zo dichtbij zowel talent als klanten te zijn. Via een buy-and-build strategie neemt het nu inmiddels ook een stevige positie in Nederland in. 

De overname van Internet Architects past in de visie en ambitie om verder te groeien als geïntegreerd full-service bureau. 'De expertise van Internet Architects is vooral 'vooraan in de keten' van toepassing', zegt Pieter Janssens, ceo Intracto Group. 'Vanaf het moment dat gebruikers zich beginnen te oriënteren, zorgt het team van Internet Architects al voor een frictieloze en doeltreffende ervaring. Het boeiende is dat ze die kennis niet enkel inzetten in B2C of B2B. Internet Architects is ook sterk op het vlak van overheidscommunicatie. Samen met hen willen we in die markt nog veel meer gaan betekenen.'

Intracto Group is de afgelopen tijd flink druk met overnames. Onlangs werden Codezilla, Zoekhelden, Orangedotcom en We are you toegevoegd. Eerder nam het bedrijf al Burst en Booming over.

Lees ook:

En dat is vier: Codezilla versterkt Intracto Group
Weer overname Intracto Group: mediabureau Zoekhelden
Orangedotcom voegt zich bij Intracto Group
Intracto Group voegt opnieuw bureau toe: We are you

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie