SXSW in Austin afgelast om Corona

Het tech- en muziekfestival SXSW waar honderden Nederlanders naar zouden afreizen ziet zich toch genoodzaakt het festival uit te stellen.

Austin heeft het tech- en muziekfestival SXSW afgelast. De stad vindt het gezien de uitbraak van het Corona-virus onverantwoord een groot publiek samen te laten komen. Het festival zou van 13 tot en met 22 maart plaatsvinden. 

Eerder deze week had de organisatie nog laten weten dat het festival doorgang zou vinden. 

‘We zijn er kapot van. “The show Must go on” zit in ons dna’, laat de organisatie weten.’ Het is voor het eerst in 34 jaar dat het festival - dat jaarlijks tienduizenden bezoekers van over de hele wereld trekt - niet doorgaat. 

De organisatie volgt de richtlijnen van Austin die de ontwikkelingen rondom Corona ‘deze week snel zag versnellen’.

De afgelasting is een teleurstelling en strop voor de honderden Nederlanders uit de tech- en creatieve industrie die volgende week naar Austin zouden afreizen, zoals het initiatief New Dutch Wave van Wink en Enterprise Summit. 

In Nederland liet bvA weten het evenement Merkleiders te verplaatsen naar september vanwege afzeggingen van sprekers van onder meer Unilever. 

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
websteranon
https://linkalternatifkdslots.co :
Play Games With Sexy Porters and Get Profits Quickly
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie