Effie Awards doet Effie Campus in de reprise

Effie Awards herhaalt Effie Campus om een cultuur van effectiviteit te stimuleren. 'De eerste editie was een succes.'

Leren van experts, jury & winnaars
Effie Campus

Effie Awards organiseert op 21 mei voor de tweede keer de Effie Campus, met als doel een effectiviteitscultuur te stimuleren door kennis en inzichten te delen. De eerste editie was volgens de organisatie een succes.

Tijdens het evenement presenteren effectiviteitsexperts, recente Effie-winnaars, juryleden van de Effie Awards en onderzoekbureaus hun cases, inzichten en visies op effectiviteit.

Mary Hoogerbrugge, namens de Stuurgroep Effie Awards: 'Op de Effie Campus brengen recente winnaars en de juryleden hun kennis over effectiviteit naar buiten en worden de ins-en-outs van het schrijven van een winnende case gedeeld. De Effie Campus is interessant voor iedereen die van de winnaars en experts wil leren.'

Advertentie
advertisement

Coöperatie

Met Effie Campus, dat vorm kreeg door een samenwerking van VEA en BVA , wil Effie Awards zich te positioneren als kennisinstituut. De Effie-cases laten zien op basis van welke strategische inzichten en keuzes de resultaten zijn behaald.

Op de Effie Campus is er ook aandacht voor het schrijven van een goede Effie-case, het belang van gedegen onderzoeksresultaten en het juryproces.

Effie Awards: 'De Effie Campus is bedoeld voor iedereen die wil leren over effectiviteit: adverteerders en bureaus. En voor iedereen die een goede start wil maken met het schrijven van een Effie-case.'

Meer info hier.

Advertentie