De Lotto komt nu ook met Flappy Bird-kloon

Voor in het zeldzame geval als je nog niet bent uitgekeken op het vogelspel..

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De December Kalender is al jaren het best verkochte Kraslot en nu kunnen spelletjesfanaten na het krassen gewoon gratis doorspelen op hun telefoon, tablet of laptop. Dit keer niet voor geldprijzen, maar voor de hoogste score van Nederland.

Krasloten heeft hem in huis met de. De pinguïn uit het bekendste en populaire December Kalender Kraslot komt tot leven in een Flappy Birds kloon: ‘December Kalender Game’.

In spel vliegt de pinguïn over het scherm en moet de speler de kerstbellen zien te ontwijken en de vele cadeaus grijpen. Hoe meer presentjes de Krasloten pinguïn verzamelt, hoe hoger de score die tegenstanders moeten verbeteren.

Krasloten wil de consument hiermee alvast in de kerststemming brengen en uiteraard de December Kalender onder de aandacht brengen. De keuze voor een Flappy Birds achtige game is opvallend, aangezien hier al honderden klonen van uitgebracht zijn.

Dit is de eerste keer dat Krasloten (onderdeel van De Lotto) een online game uitbrengt. De game is gemaakt door app ontwikkelaar en als app gratis te downloaden voor en .  Het spel is ook te spelen via de van je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie