Dove's nieuwste variatie op het thema real beauty

Zo moeder zo dochter: als moeder ontevreden is over bijvoorbeeld haar billen, benen of ogen, neemt haar dochter dat over.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Wat vind je minder mooi aan je lichaam? Die vraag legde Dove voor aan een aantal moeders. Vervolgens werd dezelfde vraag voorgelegd aan hun jonge dochters. Wat vind je minder mooi aan je lichaam? De dochters in de nieuwste &;beauty-tearjerker&; van Dove noemen allemaal dezelfde minpunten als hun moeder. Moeder niet blij met haar (&;dikke&;) benen: dochter ook niet blij met haar eigen (&;dikke&;) benen. Dat is even slikken voor de moeders. Hebben zij hun eigen ontevredenheid nou overgebracht op hun dochters?

Dove wil met de film alle vrouwen oproepen om een verschil te maken voor de volgende generaties meisjes, door ervoor te zorgen dat zij een positief zelfbeeld aan meisjes in hun omgeving doorgeven. De Unilever-brand: &;De korte film Dove Legacy laat zien hoe belangrijk het is dat vrouwen op een positieve manier over hun uiterlijk praten om zo gevoelens van onzekerheid bij de volgende generatie vrouwen weg te nemen.&;

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie