Karen van Bergen CEO Porter Novelli

De Nederlandse Karen van Bergen is met ingang van 1 januari 2013 benoemd tot chief executive officer van Porter Novelli.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Van Bergen neemt de taken over van Michael Ramah, die het laatste half jaar CEO bij Porter Novelli was en die actief blijft als lid van Van Bergen’s Raad van Bestuur.

De benoeming vond plaats vanuit Diversified Agency Services (DAS), een divisie van het Omnicom netwerk. Van Bergen trad aan bij het kantoor van Porter Novelli in New York in januari 2012.

Voordat zij in dienst kwam bij Porter Novelli was Van Bergen senior partner/ senior vice president bij Fleishman-Hillard in Amsterdam. Daar stond ze aan het hoofd van OneVoice, een geïntegreerde Omnicom dienst voor Koninklijke Philips Electronics, waar zij aan het hoofd stond van 600 teamleden in meer dan 80 landen. Voor OneVoice was Van Bergen regional director Nederland, Centraal en Oost-Europa bij Fleishman-Hillard. Daarvoor werkte zij bij McDonald’s Europe, onder meer als vice president Corporate Affairs.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie