Niveau mobiele recruitmentsites laag

Enexis en Personato Werving en Selectie zijn winnaars van de Mobiele Recruitment Awards 2013.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De winnaars zijn zojuist bekend gemaakt tijdens 123Mobile, het event over Mobile en Recruitment dat dit jaar voor de tweede keer werd georganiseerd in Rotterdam.

Hoewel het aanbod dit jaar hoger was dan vorig jaar, beoordeelt de vakjury het niveau van de onderzochte recruitmentsites als laag. Kritiek is er onder meer op de de user-experience van de sites. &;Fonts zijn vaak te klein en animaties en beelden mager van kwaliteit,&; aldus jurylid Jerry Lieveld.

Daarnaast valt het tegen dat nog weinig mobiele recruimentsites alle technische mogelijkeden benutten om te laten reageren of solliceren, zoals direct bellen met de recruiter, solliciteren met cv in Dropbox of met online profielen (Apply with LinkedIn, Ideed, Monster).

Enexis is winnaar in de categorie Corporate organisaties.

Jury: &;Bij Enexis draait het vooral om mensen. Men is op zoek naar mensen die altijd op zoek zijn naar vernieuwing, mensen die kansen zien en die pakken. Dit uitgangspunt komt duidelijk terug in de recruitmentsite van Enexis die helder en prettig is en uitblinkt in reactie- en sollicitatiemogelijkheden voor alle devices. Eenvoudig zoeken naar vacatures, vraag stellen, solliciteren met je LinkedIn profiel, route informatie vinden… het zit allemaal verwerkt in de .&;

Personato is winnaar in de categorie Bemiddelingsbureaus.

Jury: &;Mede omdat Personato veelvuldig actief is op social media waardoor er veel mobiel bezoek komt, is er onlangs een vernieuwde website gelanceerd. Met de ontwikkeling van , per elk van hun specialisme, loopt Personato voorop in (mobiele) recruitment. De  lekker snelle mobiele site heeft een mooie visuele weergave met heldere navigatie. De sollicitatie-button is altijd zichtbaar en solliciteren met een LinkedIn profiel is mogelijk. Ook kun je eenvoudig een vacature-alert aanmaken. Met name de combinatie van sit en app maakt dit een voorbeeld voor anderen.&;

 

 

 

 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie