Premium

Dawn presenteert eerste Eneco-campagne

De energieleverancier roept een revolutie uit: ‘Welkom in de nieuwe wereld’.

Eind september maakte bekend na een pitchronde te hebben gekozen voor .

Met de campagne wil Eneco afscheid nemen van de &;oude wereld&;. Daarmee doelt de energieleverancier op het gebruik van fossiele brandstoffen en de afhankelijkheid en verspilling daarvan.

De campagne wordt gedragen door een film, geïnspireerd op de jaarlijkse State of the Union-toespraak van de zittende Amerikaanse president. In de film wil de energieleverancier af stappen van de &;oude manier van denken&; en heet het ons &;welkom in de nieuwe wereld&;.

‘Eneco wil voorop lopen als het gaat om de combinatie van duurzame energie en innovatie&;, aldus , manager marketing en communicatie bij Eneco. &;Met de nieuwe campagne en merkbelofte willen we het grote publiek en onze stakeholders op een prikkelende manier meenemen in onze ambitie en inspireren om samen met ons de energiemarkt te vernieuwen.’

De campagne is vanaf 4 januari te zien op tv, in de bioscoop en online. Later in het jaar zal het campagnethema ‘welkom in de nieuwe wereld’ verder worden uitgebouwd.


Credits
Bureau: Dawn
Productie maatschappij: Halal
Regisseur: Johan Kramer
DoP: Daniel Bouquet 
Edit: Mieneke Kramer
Online & Grading: Crabsalad/Laurens Orij
Geluid: Soundcircus/Feike de Wit
Eneco
Erik van Engelen: Directeur Eneco Consumenten
Jolanda Ravenek: Manager Marketing Communicatie
Regine Alewijnse: Brandmanager
Marga Jordaans en Aniek Gort: Campagnemanagement
Media
MindShare: Steven de Niet
Blue Mango Interactive: Harald Heukers

Advertentie
advertisement
premium

Word lid voor € 1,-

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan en betaal € 1,- voor de 1e maand.

Ja, ik wil lid worden

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie