Deze drie maken kans op de titel 'communicatieprofessional van 2021'

Esther van Tienen, Hans Faber en Judith Zuijderhoudt zijn de drie finalisten van de verkiezing CommunicatieProfessional van het jaar.

V.l.n.r. met de klok mee: Hans Faber, Evita Bloemheuvel, Judith Zuijderhoudt, Falco Cremers, Esther van Tienen en Skye van Gooswilligen.

Esther van Tienen (Transavia), Hans Faber (Namens de Familie) en Judith Zuijderhoudt (MSD) maken kans op de titel CommunicatieProfessional van het Jaar. Dat heeft de organisatie van de verkiezing, beroepsvereniging Logeion, bekendgemaakt.

Evita Bloemheuvel (Zelfmoordpreventie 113), Falco Cremers (Zuyderland MC Heerlen) en Skye van Gooswilligen (De Omgevingsanalist & Rijkswaterstaat) dingen op hun beurt mee naar de titel CommunicatieTalent.

Advertentie
advertisement

Publiek adviseert

De vakjury’s hebben alle kandidaten en hun cases beoordeeld op vier criteria: inspirerend, professioneel, innovatief en impactvol. Volgens juryvoorzitter Cathelijne Janssen is er dit jaar in de aanmeldingen een 'mooie mix' van organisaties en cases: overheid, bedrijfsleven en veel verschillende sectoren. Mede-voorzitter Paulien Trommelen ziet bij de kandidaten voor het CommunicatieTalent 2021 vooral maatschappelijke cases terug. 

Het publiek zal de jury dit jaar adviseren. De jury weegt het advies van het publiek mee en spreekt daarnaast - in de eerste week van juni - zelf uitgebreid met de finalisten. Vanaf 12 mei kan het publiek via www.cday.nl advies uitbrengen. De uitreiking vindt plaats op maandag 21 juni.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie