Nieuwe vergelijkingssite voor de zorg

KiesvoorjeZorg.nl is een nieuw onafhankelijk online vergelijkingsplatform voor de zorg. Op dit platform is het mogelijk om ouderenzorg en ziekenhuiszorg te zoeken en te vergelijken.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

In de loop van 2013 volgt de mogelijkheid om ook tandartsenzorg, thuiszorg, gehandicaptenzorg, kinderopvang en geestelijke gezondheidszorg te zoeken en te vergelijken. Het doel van KiesvoorjeZorg.nl is om de toegevoegde waarde van zorginstellingen transparant en zichtbaar te maken. Met een steeds groeiende groep ouderen in Nederland stijgt ook de vraag naar passende zorg. Daarnaast worden mensen met een zorgbehoefte volgens de initiatiefnemers steeds kritischer en willen zij vergelijkend warenonderzoek op internet te plegen. De site moet in die behoefte voorzien.

Het is een commercieel product. Zorginstellingen die meer dan basisinformatie willen geven, betalen daarvoor een jaarlijks bedrag. De initiatiefnemers willen met de site onder meer de concurrentie aangaan met Kiesbeter.nl, de zorgvergelijkingswebsite van de Rijksoverheid.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie