Bakkie Media #31: Recruiter wars on talent

Deze aflevering gaat over recruitment. Over investeren of reorganiseren én Eric Snellemans kijk op 'people'.

123RF

De podcast over marketing en media waarin je binnen 15 - 20 minuten op de hoogte bent van alles wat er speelt in medialand. Daniel Kok en Thijs van Dijk praten je bij onder het genot van een goede bak koffie.

Deze week stappen ze uit hun comfortzone en gaan ze het hebben over recruitment, HR, human capital en the war on (digital) talent. Over goede recruiters en slechte recruiters. Moet je als bedrijf in deze tijd juist investeren in mensen en vertrouwen geven? Of kun je beter reorganiseren en kosten besparen, salarissen bevriezen en dus ook mensen ontslaan?

Bakkie Media introduceert een nieuwe gast-quoter, Eric Snelleman van Uncommon People deelt zijn visie over de toekomst van HR en recruitment. Ook een gesprek met Andre Schimmel van Bolenius Recruitment over 'The war on digital talent', plus in het kort het nieuwste videoplatform 'Perspectives', mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment.

Tot slot komen interessante denkwijzen van Forbes en Mark Ritson over de toekomst van bedrijven na de coronacrisis aan bod.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie