Bakkie Media S2E10: Audio bereikt sterrenstatus

2021 wordt het jaar van audio, met podcasting voorop. Wat maakt audio zo krachtig?

123RF

De podcast over marketing en media waarmee je binnen 15-20 minuten op de hoogte bent van alles wat er speelt in medialand. Daniel Kok en Thijs van Dijk praten je bij onder het genot van een goede bak koffie.

Advertentie
advertisement

Alle kenners zijn het erover eens, 2021 wordt het jaar dat audio, met podcasting voorop, de sterrenstatus bereikt. Hollywood topproducers zien audio als hun speeltuin en sterren als Kanye West, Kim Kardashian, maar ook Obama, Bruce Springsteen, Meghan Markle en Demi Moore duiken erop.

Wat maakt audio anno 2021 zo krachtig? Zijn podcasters de influencers van het nieuwe decennium? Vandaag hebben we met Jeroen de Bakker van Airborne en podcastmaker Mijke van Wijk van de hit podcast 'Tante Jos' twee echte audiogoeroes te gast die hun visie delen. En: Xander de Buisonjé kreeg vanwege zijn stem een bezoekje van de politie!

 

De Dag van de Audio is een initiatief van Adformatie, Amp.Amsterdam, Voicebooking,com en Topcast Media en wordt mogelijk gemaakt door de inzet van KINK, ANP, Capital C en Stage Content.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie