Charley Peereboom (Megawatt): 'De ideale omvang van een bureau is 100 man'

De veertiende aflevering van Just Getting Started, de podcast voor jonge bureauleiders, is nu te beluisteren.

Charley Peereboom.

Charley Peereboom is sinds vorig jaar managing director van creatief bureau Megawatt. In deze aflevering van Just Getting Started bespreken we haar ervaring in eerdere leidinggevende functies bij onder meer Greenhouse, waar ze in vijf jaar uitgroeide van projectmanager tot manager of operations. Niet veel later ging ze als creative craft director aan de slag bij Greenhouse. 

Peereboom is naar eigen zeggen 'hard op de inhoud, maar zacht op de mens'. Volgens haar is de ideale omvang van een bureau honderd werknemers, maar 'je moet het wel blijven behandelen als een klein bureau en overal bovenop zitten'. 

Poen en pitches

Met de maandelijkse podcastserie Just Getting Started, gepresenteerd door Danijel Dercksen en Lars Reimink, brengen VIA en Adformatie de nieuwe generatie bureaudirecteuren voor het voetlicht. Iedere maand wordt een jonge bureaubaas ondervraagd over de start en groei van het bureau aan de hand van vier thema's: people, poen, pitches en proces.

Eerder waren Michan Tolman (Popcorn Stories), Isabel Boerdam (Green Food Lab), Marieke Verhaar (Ovide Agency), Japie Stoppelenburg (Truus), Pieter Zijlstra (Locals Agency), Caitrína van Veen (Marble), Jasper Fraikin (FJ), Linda Franse (Fama Volat), Fabian de Jong (The Herd), Dorien Kuiken (Fitzgerald), Robbert van Loon (Pinchhitters), Renée van den Oetelaar (Boomerang FT) en Marcel van der Heijden (GoodKarma) te gast.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie